foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Hoe profileert u uw school?

Hoe profileert u uw school?

U bent trots op uw school, en iedereen mag weten waarom!

Staat uw school bekend op de manier zoals u dat zou willen? Weten (toekomstige) ouders waar u voor staat, wat uniek is op uw school en wat voor bijzondere dingen er elke dag weer op deze school gebeuren? Weet u waarom ouders voor u kiezen en wat er over uw school gezegd wordt? Kunt u hier invloed op uitoefenen?

In de huidige tijd zijn steeds meer scholen bezig met de naamsbekendheid en marketing van de school. Vaak is er al heel veel voorhanden en hoeft u geen grote investeringen te doen om uw school sterker in de spotlight te zetten. U kunt uw school op heel praktische manieren laten profileren waar het hele team, kinderen en ouders bij betrokken zijn.

Elke school is anders, dus elke vraag is anders. Om te kijken op welke manier wij u het beste kunnen ondersteunen in uw schoolprofilering, maken wij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Vanuit hier kunnen wij samen onderzoeken of u behoefte heeft aan advies, een critical friend of dat u vanuit een studiedag samen met het team verdere stappen zou willen zetten. Uiteraard is het ook mogelijk om hier verder in begeleid te worden.

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn