foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Onze focus

De praktijk van morgen, vandaag geleerd

Dat is het uitgangspunt van SONedutraining. Voor elke cursus, opleiding, masterclass of workshop geldt dat uw praktijk het uitgangspunt is. Om te zorgen dat uw professionalisering passend is bij de leervraag van uzelf, schoolteam of bestuur biedt SONedutraining u verschillende scholingsmanieren aan. Op deze manier kunt u een gerichte keuze maken welke passend is bij uw leerbehoefte.

Open inschrijvingen
Het gehele aanbod vindt u in onze gids en daarnaast kunt u via onze website ontdekken wat er nieuw aangeboden wordt. Hiervoor kunt u zich inschrijven voor de verschillende locaties in het land. Onze docenten komen uit de praktijk, kennen het werkveld door en door en zullen de vastgestelde theorie altijd koppelen aan uw praktijk. De omschrijving van de inhoud van de dagen staat beschreven op de website. Heeft u vragen of deze cursus werkelijk aansluit op uw verwachtingen? Wilt u vooraf zeker weten wat een bepaalde cursus of opleiding uiteindelijk voor u oplevert? Neem dan gerust contact met ons op en in overleg met de docent kunnen wij samen kijken of deze cursus voor u geschikt is. Prijzen, informatie en data vindt u bij de cursusinformatie op deze website.

Incompany / Op locatie
Steeds meer scholen en besturen werken samen om scholing op de eigen locatie te verzorgen. Dat is een logische keuze; u bespaart op reiskosten, locatiekosten en eventueel vervangingskosten aangezien u de cursus kunt plannen op een moment dat u het beste uitkomt. Voor het gehele aanbod geldt dat dit ook op uw locatie gegeven kan worden. Ook de opleidingen en masterclasses kunnen op uw locatie georganiseerd worden. Voorafgaand aan de dag neemt de docent altijd contact met u op om uw leervraag te bespreken. De aangevraagde cursus is het uitgangspunt, het vastgestelde materiaal wordt aan u geleverd. Uiteraard wordt hier ingezoomd op de specifieke situatie van uw team. U kunt een offerte opvragen bij elke cursuscode op deze website.

Maatwerk
U bent de regisseur van uw eigen professionalisering. Goede scholing is belangrijk en daarom denken wij graag met u mee om de beste opbrengsten uit een dag te halen. Wellicht ziet u in ons aanbod een cursus staan waar meer aandacht aan 1 specifiek onderwerp gegeven moet worden. Of misschien zou u onderwerpen uit verschillende cursussen willen samenvoegen tot 1 dag en hier een eigen specifieke leervraag aan toe willen voegen. Dit alles is mogelijk bij SONedutraining. U kunt uw vraag stellen via het offerteformulier en wij nemen contact met u op. De betreffende docent neemt dan contact met u op zodat de inhoud goed afgestemd wordt en speciaal voor u ontwikkeld wordt.

Bent u net als wij, gemotiveerd om klaar te zijn voor het onderwijs van morgen? Het beste rendement te halen uit uzelf, de school en het belangrijkste; de leerlingen? Want dat is waar wij het voor doen. Samen met u…..want een goede leerkracht doet ertoe!

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn