foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Over ons

De praktijk van morgen, vandaag geleerd

SONedutraining biedt post-hbo opleidingen en nascholing voor alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs.

De post-hbo opleidingen en cursussen van SONedutraining kenmerken zich door een praktijkgerichte aanpak. Het startpunt en het eindpunt is uw eigen praktijk. Wij voegen daar actuele kennis aan toe en nodigen u uit om ervaringen met elkaar uit te wisselen. U leert immers niet alleen van de docent, maar ook van elkaar.

Onze docenten komen uit de onderwijspraktijk. Zij kennen het werkveld door en door. Zij zien en horen wat u nodig heeft zodat uw vraag hen vertrouwd voorkomt. Door de ervaringen van onze docenten, en de input vanuit alle cursisten worden er gedurende het jaar steeds nieuwe cursussen ontwikkeld. Op deze manier vindt u altijd aanbod wat aansluit bij het onderwijs van morgen. Daarnaast zijn opbrengstgericht werken en de onderwerpen van de kwaliteitsagenda PO in ons aanbod leidend.

SONedutraining hecht veel waarde aan kwaliteit. Om de standaard hoog te houden onderhouden wij goede contacten met de beroepsgroepen. Zijn onze opleidingen geaccrediteerd en bieden we als ons aanbod aan bij het registerleraar.

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn