foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Verdiepingsdag hoogbegaafdheid

Verdiepingsdag voor de specialist hoogbegaafdheid

Nieuw: Verdiepingsdag specialist hoogbegaafdheid

Code: V0857

Wanneer je een opleiding hebt gevolgd start je vol enthousiasme in je nieuwe rol. Alle opgedane kennis en ervaring wil je ten volle benutten. Je vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends ontwikkelingen.

Eenmaal in de praktijk ontstaan vaak de meeste vragen. SONedutraining vindt het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en weet dat de uitwisseling van ervaringen met de (oud) medestudenten heel waardevol is om blijvend van elkaar te leren.

Inhoud

Voor elke opleiding worden er gerichte verdiepingsdagen georganiseerd. De inhoud van deze dagen worden door jou en de docent bepaald. De docent biedt een aantal onderwerpen. Elke deelnemer kan hiernaast specifieke vragen en behoeften doorgeven. Op die manier worden deze bijeenkomsten samen ingevuld vanuit de praktijk.

Voor wie

Iedereen die de Posthbo-opleiding Hoogbegaafdheid heeft afgerond. Heb je een soortgelijke opleiding bij een ander instituut gevolgd? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom. Je dient dan bij inschrijving een kopie van het eerder behaalde diploma te overhandigen.

Wij verzoeken je bij inschrijven aan te geven welk onderwerp je graag behandeld wilt hebben. 

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn