foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Verdiepingsdag Specialist Het Jonge Kind

Verdiepingsdag Specialist Het jonge Kind

Code: V0838

Wanneer je een opleiding hebt gevolgd start je vol enthousiasme in je nieuwe rol. Alle opgedane kennis en ervaring wil je ten volle benutten. Je vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends ontwikkelingen.

Eenmaal in de praktijk ontstaan vaak de meeste vragen. SONedutraining vindt het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en weet dat de uitwisseling van ervaringen met (oud) medestudenten heel waardevol is om blijvend van elkaar te leren.

Inhoud

Voor elke opleiding worden er gerichte verdiepingsdagen georganiseerd. De inhoud van deze dagen worden door jou en de docent bepaald. De docent biedt een aantal onderwerpen. Elke deelnemer kan hiernaast specifieke vragen en behoeften doorgeven. Op die manier worden deze bijeenkomsten samen ingevuld vanuit de praktijk.

Voor wie

Iedereen die de Posthbo-opleiding Jonge Kind Specialist heeft afgerond. Heb je een soortgelijke opleiding bij een ander instituut gevolgd? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom. Je dient bij inschrijving een kopie van het eerder behaalde diploma te overhandigen.

Wanneer

data 2018-2019 binnenkort op deze site!

Meer weten?

Neem direct contact op.

foto: Cobi Visser

Cobi Visser

senior docent Jonge Kind bij SONedutraining. Samen met Frida Meints auteur van ‘Combinatiegroep 2/3; Doen!

‘Elke dag beter willen worden? Houd het klein!’ Met dit motto geef ik als senior Specialist Het Jonge Kind scholing en training aan mensen die jonge kinderen begeleiden, die elke dag willen leren én… willen genieten van hun vak. Ik ga altijd uit van de praktijk en bouw daarop verder, maar niet zonder onderbouwing vanuit de literatuur.

‘Klein houden’ heeft te maken met overzicht, kleine stapjes zetten, niet alles tegelijk, gewoon is ook goed.

En als de leerkracht elke dag beter wil worden, groeien de kinderen ook.

Daar geloof ik in!

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn