foto: meisjes voor het schoolbord in een grid van balletjes
Leer voor je leven

Verdiepingsdagen - Taalco÷rdinator

Verdiepingsdag voor de taalco÷rdinator

Wanneer je een opleiding hebt gevolgd start je vol enthousiasme in jouw nieuwe rol. Alle opgedane kennis en ervaring wil je ten volle benutten. Je vindt het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste trends ontwikkelingen.

Eenmaal in de praktijk ontstaan vaak de meeste vragen. SONedutraining vindt het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen en weet dat de uitwisseling van ervaringen met de (oud) medestudenten heel waardevol is voor je om blijvend van elkaar te leren.

Inhoud
Voor elke opleiding worden er gerichte verdiepingsdagen georganiseerd. De inhoud van deze dagen worden door jou en de docent bepaald. De docent biedt een aantal onderwerpen. Elke deelnemer kan hiernaast specifieke vragen en behoeften doorgeven. Op die manier worden deze bijeenkomsten samen ingevuld vanuit de praktijk.

Woensdag 17 april 2019 van 15.00 tot 21.00 uur:
-        Mondelinge taal in relatie tot 21e eeuwse vaardigheden.

Voor wie

Iedereen die de Post-hbo-opleiding Taalcoördinator heeft afgerond. Heb je een soortgelijke opleiding bij een ander instituut gevolgd? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom. Je dient bij inschrijving een kopie van het eerder behaalde diploma te overhandigen.

Kosten
De kosten van deze dag bedragen € 350,--

Cursusplaats Doetinchem

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn